Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów Miejskiej Biblioteki Publicznej w Olsztynie
(27)
IBUK Libra
(3)
Forma i typ
Książki
(27)
Publikacje dydaktyczne
(5)
E-booki
(3)
Dostępność
dostępne
(25)
wypożyczone
(1)
nieokreślona
(1)
Placówka
Biblioteka Ekonomiczno-Techniczna
(25)
Filia nr 13
(1)
Filia nr 18
(1)
Autor
Rawdanowicz Halina
(4)
Cichoń Marian
(2)
Korzeniowski Andrzej (1939- )
(2)
Sikora Tadeusz
(2)
Andrzejewski Henryk (1936- )
(1)
Chochół Andrzej (1954- )
(1)
Chuchlowa Jadwiga
(1)
Duda Ignacy (1933- )
(1)
Falarz Aniela
(1)
Fiałkowski Bernard
(1)
Foltynowicz Zenon
(1)
Giemza Mariusz
(1)
Iwasiewicz Andrzej
(1)
Juśkiewicz Marek
(1)
Karpiel Łucja
(1)
Klimczak Inga
(1)
Kolek Jan
(1)
Kolek Zofia
(1)
Kowalski Stanisław (towaroznawstwo)
(1)
Kołożyn-Krajewska Danuta (1954- )
(1)
Kwiatkowski Jerzy
(1)
Lempka Aleksander
(1)
Lisińska-Kuśnierz Małgorzata
(1)
Mataczyńska Grażyna
(1)
Miller Piotr
(1)
Mysona Mieczysław
(1)
Panfil-Kuncewicz Helena
(1)
Paszek Zbigniew
(1)
Sady Sylwia
(1)
Skrzypek Mieczysław (1925- )
(1)
Szczuka Jerzy
(1)
Szucht Edward
(1)
Walden-Kozłowska Adalberta
(1)
Wojciechowski Tadeusz (1925- )
(1)
Wyczański Sławomir (1922-2011)
(1)
Zielińska Danuta
(1)
Łatka Urszula
(1)
Świderski Franciszek
(1)
Żurowski Jan
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
2010 - 2019
(1)
2000 - 2009
(8)
1990 - 1999
(13)
1970 - 1979
(5)
Kraj wydania
Polska
(30)
Język
polski
(30)
Odbiorca
Szkoły wyższe
(5)
Temat
Towaroznawstwo
(15)
Opakowania
(6)
Żywność
(6)
Drewno
(2)
Jakość produktu
(2)
Meble
(2)
Ceramika
(1)
Certyfikacja zgodności
(1)
Chemia
(1)
Cukiernictwo
(1)
Konsumenci (ekon.)
(1)
Logistyka gospodarcza
(1)
Materiałoznawstwo
(1)
Modele matematyczne
(1)
Promocja handlowa
(1)
Substancje dodatkowe do żywności
(1)
Szkło
(1)
Technologia
(1)
Włókiennictwo
(1)
Zarządzanie jakością
(1)
Gatunek
Podręcznik
(20)
Słownik
(1)
30 wyników Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 104 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 104 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 104 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 104 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 104 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 104 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 104 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Forma i typ
Gatunek
Podręcznik zawiera kolejno informacje dotyczące: chemii i mikrobiologii ; wiadomości wstępnych z towaroznawstwa ; klasyfikacji towarów i ich właściwości ; zasad budowania i odbioru jakościowego towarów ; przechowywania i magazynowania towarów ; transportu, opakowania i oznaczania towarów ; zasad ich konserwacji oraz działalności organizacji konsumenckich. [ze spisu treści]
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 62 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 104 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej