252484
Książka
W koszyku
"Wyposażenie technologiczne w gastronomii" to niezbędna pozycja dla wszystkich zainteresowanych działalnością gastronomiczną. Autorzy, Wyrwisz Jarosław, Kurek Marcin, Zalewska Magdalena oraz Półtorak Andrzej, przedstawiają kompleksowe omówienie urządzeń i maszyn niezbędnych do profesjonalnego funkcjonowania zakładów gastronomicznych. Książka skupia się na analizie układów funkcjonalnych zakładów gastronomicznych, instalacji technologicznych, maszyn do obróbki wstępnej żywności oraz urządzeń do właściwej obróbki. Dodatkowo, omówione są urządzenia chłodnicze, do dystrybucji żywności i napojów, a także sprzęt wykorzystywany w kuchni molekularnej.
Pliki multimedialne:
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 83.1 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia, netografia na stronach 253-256.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej