252484
Book
In basket
"Wyposażenie technologiczne w gastronomii" to niezbędna pozycja dla wszystkich zainteresowanych działalnością gastronomiczną. Autorzy, Wyrwisz Jarosław, Kurek Marcin, Zalewska Magdalena oraz Półtorak Andrzej, przedstawiają kompleksowe omówienie urządzeń i maszyn niezbędnych do profesjonalnego funkcjonowania zakładów gastronomicznych. Książka skupia się na analizie układów funkcjonalnych zakładów gastronomicznych, instalacji technologicznych, maszyn do obróbki wstępnej żywności oraz urządzeń do właściwej obróbki. Dodatkowo, omówione są urządzenia chłodnicze, do dystrybucji żywności i napojów, a także sprzęt wykorzystywany w kuchni molekularnej.
Media files:
Availability:
There are copies available to loan: sygn. 83.1 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografia, netografia na stronach 253-256.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again