252722
Książka
W koszyku
Podręcznik jest przeznaczony dla studentów i pracowników naukowych uniwesytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik, na zajęcia związane z chemią, technologią i biotechnologią żywności, a także bromatologią i żywieniem człowieka.[okł.].
Spis treści:Składniki wpływające na reologiczne cechy żywności ; Rola składników, utleniaczy i przeciwutleniaczy w żywności ; Nauki o żywieniu w erze postgenomicznej : Niieodżywcze substancje prozdrowotne pochodzenia ; Alergeny w żywności ; Mutagenne i rakotwórcze składniki żywności ; Analiza żywności
Pliki multimedialne:
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 104 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla studentów i pracowników nauk. wydz. związanych z chemią, technologią i biotechnologią żywności, żywieniem człowieka, bromatologią itp.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej