252722
Book
In basket
Podręcznik jest przeznaczony dla studentów i pracowników naukowych uniwesytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik, na zajęcia związane z chemią, technologią i biotechnologią żywności, a także bromatologią i żywieniem człowieka.[okł.].
Spis treści:Składniki wpływające na reologiczne cechy żywności ; Rola składników, utleniaczy i przeciwutleniaczy w żywności ; Nauki o żywieniu w erze postgenomicznej : Niieodżywcze substancje prozdrowotne pochodzenia ; Alergeny w żywności ; Mutagenne i rakotwórcze składniki żywności ; Analiza żywności
Media files:
Availability:
There are copies available to loan: sygn. 104 (1 egz.)
Notes:
Target audience note
Dla studentów i pracowników nauk. wydz. związanych z chemią, technologią i biotechnologią żywności, żywieniem człowieka, bromatologią itp.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again