Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów Miejskiej Biblioteki Publicznej w Olsztynie
(6)
Forma i typ
Książki
(6)
Dostępność
dostępne
(6)
Placówka
Biblioteka Ekonomiczno-Techniczna
(5)
Filia nr 5
(1)
Autor
Łazowski Adam
(5)
Boruc Mirosław A. (1947- )
(1)
Gąsiorowski Marek
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(3)
1990 - 1999
(3)
Kraj wydania
Polska
(6)
Język
polski
(6)
Temat
Zamówienia publiczne
(4)
Jakość produktu
(1)
Produkt regionalny
(1)
Swobodny przepływ usług
(1)
Środki odwoławcze
(1)
Gatunek
Materiały konferencyjne
(1)
6 wyników Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 105.5 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 78 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 78 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 78 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 78 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Publikacja będąca plonem konferencji "Tradycyjna żywność w rozwoju obszarów wiejskich". Problematyka tego spotkania związana była z zagadnieniami uznawania, waloryzacji i ochrony tradycyjnej żywności oraz jej znaczenia dla rozwoju obszarów wiejskich. Niniejsza publikacja jest typowym wydawnictwem pokonferencyjnym, czyli prezentacją materiałów programowych. Starano się pokazać wszystkie ważne aspekty wytwarzania i umieszczania na rynku żywności tradycyjnej, w tym potrzebę wprowadzenia konkretnych rozwiązań, które umożliwią rozwój rynku żywności tradycyjnej w Polsce. W książce znalazły odzwierciedlenie takie zagadnienia jak: globalna moc lokalnego smaku, idea produktów regionalnych, zawartość europejskiego rejestru produktów regionalnych i tradycyjnych, krajowe instrumenty wsparcia jakości tradycyjnych i regionalnych produktów rolnych, regulacje prawne przy produkcji żywności oraz promocja regionalnej marki. [ze wstępu i spisu treści]
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 33 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej