Sortowanie
Źródło opisu
IBUK Libra
(1)
Katalog zbiorów Miejskiej Biblioteki Publicznej w Olsztynie
(1)
Forma i typ
E-booki
(1)
Filmy i seriale
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Planeta 11
(1)
Autor
Bilewski Bogusz
(1)
Borusiak Barbara
(1)
Dymna Anna (1951- )
(1)
Kociniak Marian (1936-2016)
(1)
Kwiatkowski Tadeusz (1920-2007)
(1)
Lemańska Ewa
(1)
Matuszkiewicz Jerzy (1928-2021)
(1)
Passendorfer Jerzy
(1)
Pawlak-Lemańska Katarzyna
(1)
Perepeczko Marek (1942-2005)
(1)
Pindelski Stefan
(1)
Pyrkosz Witold (1927-2017)
(1)
Sikorska Ewa
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
2000 - 2009
(1)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Przynależność kulturowa
Film polski
(1)
Gatunek
Film fabularny
(1)
Film przygodowy
(1)
2 wyniki Filtruj
Brak okładki
E-book
W koszyku
Sustainable food security is a pressing global challenge, requiring research and advocacy for both production and consumption practices. On one hand, the focus of research lies in the development of technologies and processes that enable the production of food with minimal losses and a reduced negative environmental impact. On the other hand, e orts are directed towards strengthening positive attitudes among food consumers, promoting environmentally friendly diets, and reducing food losses. This book aims to address this challenge by exploring sustainable food systems from production to consumption. Through literature reviews, original research, and perspectives, the book seeks to disseminate the concept of food sustainability to scientists, researchers, and practitioners. We hope this monograph will contribute, albeit modestly, to making food processes more sustainable.
Ta pozycja jest dostępna przez Internet. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dostęp do treści elektronicznej wymaga posiadania kodu PIN. Po odbiór kodu PIN zapraszamy do biblioteki.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej