252722
Książka
W koszyku
(Domowy Wyrób. Niezbędny suplement każdej książki kucharskiej.)
Oprócz przepisów w książce podano wskazówki dotyczące oceny jakości mięsa, jego klasyfikacji oraz sposobów peklowania i wędzenia przygotowanych produktów.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Strefa uwag:
Tyt. okł.: Smakowite wędliny z mięsa wieprzowego, wołowego, cielęcego, baraniego, jagnięciny, drobiowego, króliczego, dziczyzny i ryb, konserwy, wędliny koszerne.
Uwaga ogólna
U dołu s. tyt.: Suplement książek kucharskich niezbędny w każdym domu.
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej